Kenali RAFA

Rafa Green Sdn Bhd adalah sebuah syarikat berdaftar di bawah Akta Jualan Langsung, AJL931607. Merupakan sebuah syarikat rangkaian siber berkonsepkan e-dagang yang mempunyai potensi pasaran yang amat luas. RAFA mempunyai tenaga pengurusan yang berpengalaman serta mempunyai rangkaian produk yang berkualiti dan halal. Program ini menawarkan sumber pendapatan harian. Saya adalah usahawan e-dagang Rafa sedang mencari rakan niaga di kalangan mereka yang sedang mencari peluang atau meningkat kesihatan anda sekeluarga.


Kelebihan Syarikat Rafa

 • Pendapatan anda dibayar secara harian dan bulanan, bonus boleh tranfer terus ke bank sebelum 12.00am 
 • Plan Pemasarannya menggunakan system hybrid, menggabungkan 2 plan iaitu Plan A (Untuk Pendapatan Segera) dan Plan B (Untuk pendapatan jangka panjang).
 • Keuntungan dan potensi pendapatan yang tidak terhad.
 • Syarikat telah melahirkan jutawan terpantas tak sampai 2 tahun.
 • Perniagaan anda boleh diusahakan 24 jam, semuanya menggunakan internet seperti pendaftaran ahli, pembelian dan jualan produk, pengurusan akaun, pengurusan jaringan anda dan sebagainya.
 • Anda dapat memperbaiki tahap kesihatan anda dan kecantikan diri tanpa was-was dengan menggunakan produk-produk yang berkualiti dan halal.
 • Anda boleh menjalankan perniagaan anda dengan tenang dan penuh keyakinan kerana syarikat Rafa merupakan syarikat yang kukuh.
 • Anda akan dilatih dari segi personal development, pengetahuan asas plan pemasaran syarikat, produk dan sebagainya melalui program latihan yang disediakan khusus oleh pihak syarikat untuk ahli-ahlinya.


  Managing Director - Kevin Lau
  Diiktiraf sebagai Crown Diamond termuda dalam industri MLM pada usia 23 tahun. Memimpin 45,000 downline di 8 buah negara yang mendapat rekod yang luar biasa dengan 4 juta jualan kumpulan dalam masa 6 bulan dengan pendapatan peribadi bulanan RM160,000
  Pada usia 26 tahun, beliau menjadi International Trainer dan kemudian beliau menjadi sebagai Master Trainer untuk Tiens di Malaysia dan Indonesia dan beliau mengembangkan rangkaian di Indonesia dengan membawa 6 juta jualan.
  Selepas itu beliau menjadi sebagai business & system consultant untuk 4 syarikat MLM di Malaysia dan 2 syarikat MLM di Singapura.
  Pada usia 32 tahun, 2007, beliau telah dilantik sebagai Chief of Marketing Training oleh SMN Global. Dalam masa 9 bulan beliau berjaya menstruktur semula syarikat tersebut berkembang sehingga jualan mencecah jutaan. Pada 2009 syarikat tersebut membeli sebuah pejabat baru berharga 1.2 juta.
  Pada tahun 2011 Beliau telah dilantik sebagai Marketing & Promotions Consultant by N’care International Sdn Bhd dan sebagai Product Consultant oleh Lonnix Sdn Bhd.
  Pada tahun 2012, Dengan rakan sepasukannya beliau mengambil alih Rafa Green Sdn Bhd