Produk

MAQ SUPERFRUIT & GAMAT EMASBahan antioksida merupakan bahan kimia yang diperlukan tubuh untuk meneutralkan radikal bebas dan mencegah kerosakan yang ditimbulkan oleh radikal bebas terhadap sel normal, protein, dan lemak. Bahan ini menstabilkan radikal bebas dengan melengkapkan kekurangan elektron yang dimiliki radikal bebas, dan menghambat terjadinya reaksi berantai dari pembentukan radikal bebas yang dapat menimbulkan tekanan oksidatif.

Ada beberapa bentuk bahan antioksida, di antaranya vitamin, mineral, dan fitokimia. pelbagai jenis bahan antioksida ini berkerja bersama dalam melindungi sel normal dan meneutralkan radikal bebas.

Buah yang mengandungi ANTIOKSIDAN yang tertinggi di seluruh dunia.
Manfaatnya antara lain :
* Meninggatkan kekuatan dan daya ketahanan.
* Memperlambat penuaan
* Menuetralkan radikal bebas.
* Sumber vitamin C, kalsium, besi dan kalium
* Menambah tenaga.
* Anti-radang.
* Melindungi LDL daripada pengoksidaan.
* Menguatkan tulang dan sendi.
* Memutihkan kulit dan melindungi kulit dari sinar matahari.
* Meningkatkan Tenaga Dengan Segera
* Menghalang Pembiakan Sel Kanser
* Mengawal Paras Gula Dalam Darah
* Mengawal Tekanan Darah
* Meningkatkan Tahap Kesihatan


LASTING VITALILITY PROFESIONAL

SHHAMIRA FEMININE WASH


 
Gel Pencuci iltimate Wanita!!!
Alamilah sensasinya. Bersih, segar, haruman strawberi.
Bertindak membunuh bakteria, memelihara dan melindungi. Dingin dan menyamankan. Mengatasi kegatalan, berbau, radang dan keputihan berlebihan. Menstabil pH Vagina. Mengetat dan memantapkan lagi hubungan suami dan isteri.
-->


DIPERBUAT DARIPADA TUMBUHAN HERBA TRADISIONAL.
Shhmira adalah pencuci wanita lembut yang diperbuat daripada tumbuh tumbuhan yang terdapat di asia.
* Manjakani.
anti oksida(anti penuaan), boleh membantu pembetukan tisu, menguatkan serta menganjalkan faraj, antiseptik dan anti radang.

* Kayu rapet/rapat.
Herba yg selalu digunakan oleh kaum wanita dahulu kala terutamanya selepas bersalin. Fungsi utk merapatkan faraj.

* Kacip Fatimah
Akar kayu yg cukup terkenal yg banyak terdpt di negara asia yg secara traditionalnya utk meningkatkan tenaga dan memperbaiki otot faraj wanita.

keluaran RAFA GREEN SDN BHD.
KELEBIHAN SHHAMIRA

1. KESEGARAN SEPANJANG HARI.
Memastikan anda sentiasa segar. Shhmira diperkaya dengan wangian buah strawberi. 


2. KEYAKINAN SEPANJANG HARI.
Tidak kira betapa sibuk anda pasti yakin dengan kesegaran sepanjang hari.

3. SIZE PAKEJ YANG SENANG DIBAWA.

Boleh dimuat kedalam tas tangan anda. Didatangkan dengan botol bersaiz 30ml.


-->
ENCERA BB CREAM

 


" KULIT BERSERI HANYA DALAM SEMINIT "
Rahsia kulit berseri para pelakon lelaki dan wanita Korea terletak pada BB Cream.
 

Encera Bb Cream membantu anda mendapatkan kulit yang berseri dan bercahaya hanya dalam SEMINIT. Krim istimewa ini melincinkan garisan halus, menyamakan tona kulit dan menyembunyikan tompokan dan parut. Ia memang berhasil walaupun kali pertama memakainya.Setelah anda mencuba Encera BB Cream, ia akan menjadi sebahagian daripada rutin kecantikan anda.


Anda boleh menjimatkan masa dan wang!

Kulit berseri bukan satu lagi pilihan. Anda juga boleh mendapatkan wajah bercahaya hari ini!

Ia sesuai untuk lelaki dan wanita.


Encera BB Cream mempunyai kelebihan seperti berikut...

• Anti penuaan dengan PhytoCellTec Sel Tangkai Epal daripada Germany

• Ciri Pemutih dengan Tauge daripada Switzerland

• Diperkuat dengan Herba Daya Astral dari Mongolia

• Pelindung matahari UV SPF35/PA+++

• Pelembap dan oil free

• Mengurangkan parut dan kesan jeragat.

  
SABUN AQURASabun Karbon yang menakjubkan, membersih kulit secara lembut. Menghilangkan kegatalan dan bau dengan hanya satu mandian. Kelebihan ion negatif dengan sinar infra merah jauh memberi lebih kesegaran serta mengembalikan tenaga. 


Kuasa Karbon Teraktif berkuasa menggetarkan sel darah 2000 kali seminit.
Formula terkini karbon teraktif yang halus diimport dari Eropah.
Berkuasa menghasilkan persekitaran yang diperkaya dengan ion negatif.
Menyerupai persekitaran air terjun
Sinaran inframerah yang memancar jauh, menyerupai cahaya mentari pagi.
Aqura mampu menjadikan anda berasa segar dan tahan mengantuk selepas diguna. Karbon, bahan yang diguna sejak zaman purba, mempunyai banyai kegunaan termasuk menghilangkan bau, agen pencuci dan bahan anti kulat.
Ramai orang yang bermasalah kulit, rengsa dan masalah bau badan telah menemui penyelesaian dengan Aqura.
Karbon mampu menyerap klorin dalam air, memberi anda rasa suci dan lembut.


Sabun Karbon yang menakjubkan, membersih kulit secara lembut. Menghilangkan kegatalan dan bau dengan hanya satu mandian. Kelebihan ion negatif dengan sinar infra merah jauh memberi lebih kesegaran serta mengembalikan tenaga.

Sabun Karbon Aqura memberikan kebersihan yang ketara dengan satu sentuhan lembut. Diperbuat dengan menggunakan suhu dan haba yang amat tinggi, karbon merupakan bahan utama disebalik keberkesanan Aqura. Aqura sebenarnya mengembalikan tenaga semasa anda mandi! Kandungan akti-karbon di dalam sabun mandi mengeluarkan ion-ion negatif dan sinaran infra merah jauh. Inilah sebabnya anda akan mengalami keberkesanan Aqura, dan kesegaran yang berpanjangan. Sabun hitam semulajadi Sabun Mandi Aqura diperbuat dengan serbuk Akti-karbon halus, Nano Silver dan minyak kelapa sawit. Akti-karbon mengeluarkan ion-ion negatif dan sinaran infra merah jauh, mengekalkan kesegaran untuk tempoh yang lebih lama.


SYAMPU AQURAMemperkenalkan Syampu Tudung Aqura Pertama di Malaysia
Hargailah rambut anda…


Kuasa Karbon Aqura Syampu Tudung ini dirumus khas dengan Cecair Karbon sebagai salah satu bahan aktifnya. Aqura merupakan jawapan untuk pelbagai cabaran yang dihadapi apabila rambut tertutup selama 8 jam atau lebih dalam sehari. Cabaran pertama merupakan kegatalan yang berulang. Keadaan ini mungkin mendatangkan bau yang kurang menyenangkan. Karbon, satu bahan yang sudah sekian lama terbukti kebolehannya, termasuk untuk menghapuskan bau. Cecair karbon, sejenis asid pyroligenous, mengandungi lebih dari 200 jenis komponen, termasuk asid asetik, dan mengandungi kebolehan membasmi kuman yang berkesan. Cecair karbon juga mempunyai kesan anti-kulat. Karbon juga dapat menyerap kandungan klorin di dalam air, menjadikan rambut semakin licin. Secara semulajadinya, Cecair Karbon merupakan bahan organik, tidak mengandungi bahan kimia dan berkebolehan bio-degradasi."Sungguh hebat!
Keputusan menakjubkan hanya dalam satu syampu!"


Sabun Karbon Aqura mendapat sambutan hangat di Pasaran Malaysia. Ia merupakan Sabun Tahan engantuk yang pertama di Malaysia, Aqura amat unik. Mencuci muka dan lengan dengan produk ini akan membantu anda berjaga selama berjamjam lamanya. Ia juga akan memberikan kesegaran yang berpanjangan. Sabun Karbon Aqura juga dapat memanfaatkan individu yang mengalami masalah kulit.

"Kesegaran Speanjang Hari. Tidak Gatal. Tidak Berbau."

Syampu Tudung Aqura dirumus khas untuk wanita pemakai tudung. Dengan Cecair Karbon sebagai bahan utama, Syampu Tudung Aqura adalah jawapan untuk masalah kulit kepala. Karbon mencegah pembiakan bakteria seterusnya menghilangkan kegatalan dan bau.